8. joulukuuta 2014

Tilannepäivitys

On tovi ehtinyt jo vierähtää siitä kun viimeeksi katseltiin Châteaun rakennuspuuhia. Vielä hetken joudutaan odottelemaan, sillä henkilökohtaiset suunnitelmani vievät melkoisesti tilaa täältä rakentajan pääkopasta, heh. Enhän minä silti osaa elää ilman tekemistä "pään menoksi"! Siispä kotonani on jos jonkinlaista projektia käynnissä: antiikkinen 1:1 kokoinen sohva joka odottaa pian uusia päällysteitä ja onhan täällä muutama tuolikin jotka pitäisi uudistaa. Näiden lisäksi kotona on paljon sisustusmuutoksia huonekalujen osalta ja tulevaisuudellekin on varattu muutama muutoksen poikanen jotka sitten vievät koko elämää eri suuntaan.

Olen joulupyhien jälkeen jäämässä joululomalle jolloin aion ajan salliessa hyökätä jälleen linnan rakennuspuuhiin. En malta odottaa! Nyt se on siirtänyt paikkaa makuuhuoneessani ja toiminut lähinnä pölynkerääjänä kun olohuoneessa on sitten ompelupöytä ja uusi ompelukone. Sen kanssahan aika on mennyt melko rattoisasti ja sillä saankin huristella. Paljon on siis tekemistä :)

Kunhan vuosi 2015 koittaa, mennäänkin kotisuunnitelmien parista seinien ulkopuolelle ja lähdetään hakemaan opiskelupaikkaa! Kaikenlainen tekeminen on kieltämättä suuri intohimoni ja voiton tästä tekemisestä vie ehdottomasti kankaat ja vaatetus. Joten pidetään peukkuja sille, että pääsen ompelija-artesaanikoulutukseen ja siitä saisin itselleni haaveitteni ammatin.

Onneksi nukkekodit on sellaisia, että ne elää arjen mukana ja niiden pariin voi aina palata kun on aikaa ja innostaa. Siksi se onkin niin mukava - aina voi jatkaa siihen mihin jäi tai aloittaa uudesta kohdasta. Se ei todellakaan katoa minnekään. On hienoa nähdä projektillani näin paljon seuraajia :) Eiköhän tässä ala pian Adélella tulemaan talvinen vilu ja Karmenki tahtoisi päästä vällyjen väliin lepäilemään. Minäkin haluan nukkekodin valmiiksi koristamaan makuuhuonettani!

Projekti ei ole unohdettu vaikka hiljaista on ollutkin :) Rauhaisaa joulunodotusta kaikille teille tasapuolisesti. Ja ihanaa joulua 2014, syödään hyvin, nautitaan hyvästä seurasta sekä levätään arkihuolet pois. Palataan pyhien jälkeen astialle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3